Food Summit

Food Summit

Toimintalinja 2 (EAKR) | 01.06.2016 – 30.11.2017 | Etelä-Pohjanmaa

Hanke käynnissä
Tutustu hankkeeseen

Yleistiedot hankkeesta

Projektitiimi:

Hankkeessa työskentelee projektipäällikö 50% työajalla. Ohjausryhmän ja Food Summit- verkoston kautta tiimin tavoiteella yhteensä 20 yritystä sekä sidosryhmiä ja korkeakoulutahoja joiden kanssa luodaan FS viikon mallia ja sisältöä.

Tietoja hankkeesta:

Hankkeen rahoittaja: Pirkanmaan liitto
EURA-tunnus: 2014/3726/09 02 01 01/2016PL
Toteuttajaorganisaatio: Into Seinäjoki Oy
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Aloituspäivä: 01.06.2016
Lopetuspäivä: 30.11.2017
Budjetti: 50000-100000 €
Toimintalinja: Toimintalinja 2 (EAKR)
Erityistavoite: Tutkimus-, osaamis- ja innovaatiokeskittymien kehittäminen

Lyhyt selostus hankkeesta:

Hankkeen lähtökohtana on vahvistaa Seinäjoen kaupunkiseutua agrobiotalouden kansallisen ja kansainvälisen tason osaamiskeskittymänä. Tavoitteena on luoda uudenlainen monialaisesti tutkimusta, liike-elämää ja käyttäjäkokemuksia yhdistävä kansainvälinen vuosittainen Food Summit- tapahtuma-alusta.

Tapahtuma- alusta on tiettyyn ajankohtaan keskittyvä tapahtumaviikko, joka toimii alustana eri tahojen järjestämille eventeill, mukaanlukien kansainvälinen Food Business Summit. Tapahtumaviikko toimii myös kehitysalustana yritysten uusille innovaatioille ja mahdollistaa yrityksille käyttäjäpalautteen saamisen (esim. nopeat kokeilut). Tapahtumaviikko kokoaa alustalle  erilaisia tapahtuami, joilla vahvistetaan alueen profiilia agrobiotalouden osaamisen näkyvyyttä kansallisesti ja kansainvälisesti, vahvistaen samalla vuorovaikutusta asianutijoiden, tukimuksen ja yritysten välillä käytännön tekemisen kautta.

Avainsanat:

Kehittymisen paikat

Toimintatavat

Eri tahojen merkitys